SZTÁRPIHENÉS

 

 
 
 

 

Fradi BL csapat Siklóson!

A hétvégén egy gálamérkőzésre került sor Siklóson ahol a Hotel Castello Thermal Spa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

 

Az eredmény 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor,a hetesekben a Fradi bizonyult jobbnak így megnyerte a gálamérkőzést.

A Fradiban többek között pályára lépett: Keller József, Szűcs Mihály és a még mindig aktív Lisztes Krisztián. A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó brigád nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös borkóstoláson vett részt a csapat.

 

A társaság többek közt a szaunát is kipróbálta erről a Grashoppersnek gólt vágó Lisztes Krisztián mesélt:Egyedül mentem be a szaunába mert tudniillik rólam hogy nem nagyon bírom. Mikor már vagy 5 perce bent ültem és kiindúlni igyekeztem akkor láttam hogy az emberek nagyon mocorognak mert itt most valami különleges jön ők már tudták amit én nem hogy itt most szauna szeánsz  fog következni még hozzá Fradi. Belépett egy csinos szauna mester  hölgy és elindította a Fradi himnuszt  a szám vége felé észre vette hogy én is ott ülök és erre felhívta a szaunában tartózkodó többi ember figyelmét is. Nagy-nagy boldogsággal töltött el hogy egykori Fradi játékosként részt vehettem ezen a szeánszon és én aki nem bírtam a szaunát végül 15 perc múlva jöttem ki.

Nagyon jól érezte magát a csapat ezen a hétvégén és én merem mindenkinek ajánlani a siklósi szauna szeánszokat mert senki sem tudhatja hogy mi fog történni vele.

 

forrás: http://www.mediavalogatott.hu

 

 
 
 

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Magyarország szerelmese Bebe a Back II Black énekese. Vallja és hiszi, hogy belföldön is vannak olyan csodálatos helyek, amiket látni kell. Örök szerelme, a magyar tenger, ahová már a szezon kezdete előtt is szívesen ellátogat.

 

 

„Szóló karrierem beindítása miatt nagyon elfoglalt vagyok. A nyár már a Bebe bulikról fog szólni – mondja az énekes, akit az sem tarthat vissza a Balcsitól, ha elromlik az idő. – Bélámmal, ahogy én hívom a feleségemet, a múlt héten munka után autóba ugrottunk és meg sem álltunk Siófokig. Arra számítottam, hogy a naplementét már a Hotel Azúr vitorlásáról figyeljük egy pezsgő kísértében.”

Azzal nem számolt az énekes, hogy míg Pesten süt a nap, mire a szállodához érnek, elered az eső.

 

„Olyan típus vagyok, aki ha elhatároz valamit, azt véghez is viszi. Romantikázni szerettem volna vinni a páromat, akkor romantikázunk is – meséli elszántan Bebe – a hajót elfoglaltuk, a pezsgő be volt hűtve és a Titanic jelenet sem maradhatott el a szemerkélő eső pedig meg sem kottyant.”-nevet.

 

Már beesteledett, mire beértek a szállodába, így a romantika adott volt. A Prémium szárny teraszáról figyelték a Balatont, majd Bebe kibérelte Katának az egész wellness részleget, ahol kettesben lehettek.

 

„Én személy szerint imádom a szaunákat, sajnos a párom nem tud hosszabb időt eltölteni benn az asztmája miatt. –meséli Kata, aki férjével a dolgos hétköznapok után szívesen utazik el vidékre, ahol számtalan új és csodás helyet felfedeztek már. – Siófokon sokat jártam még tinédzserként. A nagy nyári bulik helyszíne volt a város. Mióta összeházasodtunk Danival, azóta előszeretettel fordulunk meg wellness szállodákban, és az ő elmondása szerint azért is inkább a Balaton, mint a Riviéra, mert onnan azonnal el tud ugrani bárhová, ahová csak kell.”-mosolyog Kata.

 

„Úgy gondolom, a korral jár, hogy megszerettem a kényelmet és a prémium dolgokat – veszi át a szót Bebe – amíg korábban belementem az őrültségekbe, ma már azon veszem észre magam, hogy romantikus estéket szervezek a kis asszonykámnak. A Hotel Azúr is olyan döntés volt, ami ezt alátámasztotta. A Prémium lakosztály óriási ágya, a kilátás, a wellness vagy éppen a napot záró relaxáló alfa ágy mind a pihenésünket szolgálta. Bevallom komolyan elgondolkoztunk a családalapításon. Most, hogy családi házba költöztünk, a gyerekünkként nevelt kutyánk mellé lassan jöhetne egy kis lurkó is. – mosolyog sejtelmesen az énekes.

 

forrás: http://www.mediavalogatott.hu

 
 
 


Marokkói szaunában izzadt Gesztesi Máté és párja


Nagy utazó hírében áll Gesztesi Máté és menyasszonya, Tóbiás Magdolna. Máté elmondása szerint beutazta már egész Magyarországot, Magdi pedig inkább a világot. Együtt viszont két helyen fordultak meg, Rómában és Marokkóban.


„Magdi a születésnapomra lepett meg egy római úttal – meséli Máté – ahol nagyon jól éreztük magunkat, és én már ott kitaláltam, hogy valami jó kis belföldi pihenéssel készülök neki, ha hazaérkezünk, hogy meghosszabbítsam az együtt, munka nélkül töltött napokat.”


A fiatal pár a repülőtérről nem otthonukba, hanem Marokkóba indult, azaz a magyar megfelelőjébe Egerszalókra.

„Annyira örültem, hogy az elmúlt hét arról szólt, hogy utazgatunk – veszi át a szót a Jóban Rosszban sztárjának párja, Magdi, akinek a nevéhez több utazás szervezése is kötődik, hiszen rendezvényszervezőként orvosi konferenciákat vitt már a világ minden tájára. – Kuba, Dubai, Japán után örültem a marokkói világnak, amibe csöppenhettem a Mesés Shiraz Hotelben. Mai napig úgy gondolom, hogy én hercegnő voltam az előző életemben, Máté pedig kísértetiesen hasonlít Aladdinra – nevet.


Mátétól sem állt távol a keleti világ és szívesen követte Magdit a páros bambusz masszázsra és a mór medencébe.

„Tudtam, hogy Magdus imádja a meleget. Amikor én már nem bírom elviselni a hőséget, ő még meg sem izzad. – meséli a fiatal színész, aki úgy gondolta, hogy a mesés hotel szauna parkjában majd jól megizzasztja Magdit. – naivan arra gondoltam, hogy a négy kamra közül valamelyikben csak azt fogja mondani a párom, hogy elég, nem bírja tovább, de nem így volt.”

„A szénás kamra forró volt, ott jéggel hűsítettem magam, az infrában pihentem, a finn szaunában viszont szeánszon vettünk részt a szauna mesterrel, aki jól befűtött nekünk– meséli Magdi – büszke voltam magamra, hogy jobban bírtam, mint Máté, akinek a kedvence a negyedik, ahogy mi hívtuk, varázs kamra volt. Ott végre megpihenhettünk, relaxálva néztük a mennyezeten tükröződő vizet.”


Egy igazi marokkói wellness napot mi más zárhatott volna le, mint az elengedhetetlen mentatea és egy romantikus vacsora, amihez Magdi felvette a sejtelmes ruháját, úgy festett, mint Jázmin hercegnő.


 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Túlhajtotta magát Puskás Peti

 

A Megasztár egykori csillaga úgy tűnik, a színpadon fényesebben tündököl, mint a futópályán.

Peti ugyanis a közelmúltban részt vett a noszvaji Oxigén Terepfutóversenyen, ahol bizony rosszabbul szerepelt, mint várta.

- Hiába az alapos bemelegítés, a táv felénél már éreztem, hogy alig kapok levegőt és nyilal az oldalam. Elég kínos volt, ahogy mindenki szép lassan lehagyott és én csak vonszoltam magam utánuk.

De mint mondják, minden fejben dől el és ez Petinél is beigazolódott.

 

- Ahogy a Noszvajt körül vevő erdei útra értem arra gondoltam, hogy muszáj összeszednem magam és teljesíteni ezt a kihívást. A természet közelsége megérintett és azt hiszem adott egy olyan löketet, amivel képes voltam lefutni a 16 km-es távot.- mondta a színész, énekes fiú.

Peti édesapja a futóverseny alatt egy noszvaji hotelben várakozott, majd miután megérkezett fia, közösen pihentek és relaxáltak a gyönyörű helyen.

- A hotel kertje egy gyönyörű ősfákkal körülvett park volt, ami tökéletes helyszín volt arra, hogy testileg és szellemileg is kipihenjem a futást.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat


Lassan egy éves lesz Som-Balogh Edinának, a Barátok közt csinos színésznőjének kisfia, Noel. Az édesanya a fiával töltött minden percet ünnepként éli meg és élvezi, hogy babázhat. A napirendjüket férjével Noelhez igazították, aki későn fekszik, de szerencsére reggel sokáig alszik.


„Nagyon jól érzem magam otthon. Imádom a kisfiamat, aki nem egy alkalommal a nap 24 órájában kisajátít magának. Már feláll egyedül, és lassan megteszi az első lépéseket is – meséli Edina – Noel igazi kis örökmozgó, aki mellett nem lehet pihenni” – mosolyog a büszke anyuka.


Edina és férje Krisztián nagyon szeret utazni. Az utóbbi egy évben, mióta háromtagú család lettek, nem tudtak elutazni hosszabb időre, mert Noel a nagymaminál sem maradt volna néhány óránál tovább. Így megvárták azt az időt, amikor a kisfiú akkora lesz, hogy gond nélkül útra kelhetnek együtt. A fiatal anyuka pedig kifejlesztette azt a technikát, amivel szinte minden vele kapcsolatos dolgot meg tud oldani az autóban.

„Amikor elindul az autó, Noel legtöbbször alszik vagy játszik - veszi át a szót az édesapa, Som Krisztián – Természetesen saját kis ülése van, amiből büszkén nézeget ki az ablakon. Most, hogy már majdnem egy éves, el mertünk vele indulni hosszabb távra is. A múlt héten Siklósra utaztunk, ahol a helyi négycsillagos szállodában pihentünk néhány napot.”

A kis család kedvence a mediterrán szálloda mellett található termálfürdő lett, ahol a fürdés után szaunáztak, relaxáltak, és masszázst is kipróbáltak. Mindent persze felváltva. A szülők kicsit tartottak attól, hogy fogja a kisfiúk fogadni az óriási medencéket és bele merészkedik-e a vízbe? Noelt ugyanis először vitték pancsolni. A kisfiú pedig úgy viselkedett, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna a víz és az úszógumi.

„Imádta, ki sem akart jönni belőle. Amikor az apukája megmutatta neki, hogy hogyan kell fröcskölni a vizet, onnan nem volt megállás – nevet az édesanya.- már a gyerekcsúszdát is leste nagy szemeivel, de oda még nem mertem felengedni.

A kisfiú annyira fel volt dobódva, hogy a délutáni alvásról is megfeledkezett. Kipróbálta a játszóházat és egy kis dalmatát is kapott ajándékba, este viszont, szülei nagy meglepetésére, már 8 órakor kidőlt.

„Jót tett a siklósi levegő Noelnek. Igazi kis vízi lény lett belőle. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen nyitott, érdeklődő kisfiunk van, aki nem fél semmitől.” - büszkélkedik Edina, aki elhatározta, hogy babaúszásra viszi kisfiát.

Forrás: www.mediavalogatott.hu

Világsztár focistától tanulnak a hazai hírességek


Különleges eseményen vehettek részt a hazai Média Válogatott tagjai, hiszen a napokban jelent meg a világhírű focista, Javier Zanetti : A Kapitány című könyv. A jeles alkalmat egy rangos focitorna koronázta meg, ahol hazánk hírességei is rúgták a bőrt. A Média Válogatott tagjai közül Palcsó Tamás, Lui Bűvész és Csordás Tibi már meccs előtt is forgatták a könyvet, sőt mi több, még a pályára is magukkal vitték.


- Érdemes lenne minden magyar focistának és focit szeretőnek beleolvasni a könyvbe, hiszen egy igazi világklasszis gondolatait, taktikáit ismerhetjük meg. – mondta Palcsó Tamás.

- Nagyon örülök, hogy magyar nyelven is megjelent a könyv. Igazán  inspiráló volt meccs előtt ezt olvasnom. Szó szerint nem tudtam elszakadni az írástól, ezért még a mérkőzés közben is bele-bele lapozgattam.– tette hozzá Csordás Tibi, aki köztudottan szereti az olasz futballt.

A Médiaválogatott tagjai a mérkőzések után úgy döntöttek májusban személyesen látogatják meg Zanettit, és további focileckéket vesznek tőle.


Forrás: www.mediavalogatott.huCsisztu Zsuzsáék Afrikában ünnepeltek


Csisztu Zsuzsa mozgalmas heteket él mostanában. A DIGI Sport televízióban és korábban a Nagy Duettben is helyt álló egykori tornászunk számára a legnagyobb kihívást mostanában két kisgyermeke mellett a költözés jelenti.


„Imádom, hogy négyfős család lettünk. A fiúk bearanyozzák a napjaimat, még most is, amikor a költözködés miatt rengeteget kell intézkednem. Kinőttük a lakásunkat és nagyobba költözünk át, ami sajnos nem megy egyik napról a másikra. – meséli Zsuzsa

Közben Zsuzsa kisfia, Adrián márciusban egy éves lett. A köszöntését és az ünneplést egy kicsit elnapolták, de annál jobban készültek rá, hogy a kicsinek emlékezetes legyen. Minden alkalommal sok egyeztetésre van szükségük, ha a gyermekekkel ki szeretnének mozdulni a fővárosból. Adrián szülinapi meglepetésének is hasonlót terveztek, amit Zsuzsi hetekig készített elő. Olyan helyre szerettek volna elmenni, ahol a gyerekek a természettel találkozhatnak. A tavaszi időjárás kedvezett nekik és verőfényes napsütésben érkeztek meg a felsőtárkányi Bambara Hotelbe és a mellette lévő bükki rejtélyparkba.

„Sosem gondoltam, hogy Krisztián a dzsungel szerelmese – nevet Zsuzsa – a szállodában adta a tudtomra, hogy ő előző életében a dzsungelben élt, ezért nagyon jól kiismeri magát Afrikában – nevet – ezt egy közel hét éves szájából bevallom furcsa volt hallani. Én azt hiszem, hogy a dzsungel játszóházra gondol, hogy az az ő Afrikája, ahol bevallom még én is lecsúsztam az óriás csúszdán. Meglepetésemre Krisztián kisvártatva közölte, hogy a játszóház inkább Adriánnak való, ő már sokkal nagyobb annál, hogy a játszóban töltse az idejét, azért el is vonultunk a mátrix klubba, ahol Xboxoztunk egy kicsit.”

Egy mátrixból nehéz a gyerekeket kimozdítani, de a felderítő üzemmódba kapcsolt Krisztiánnak újabb kihívás volt a szálloda melletti park.

„Mire megérkeztünk a rejtélyparkba, Adrián majdnem elaludt – meséli Zsuzsi – így megint Krisztián járt jól, aki megismerkedett a parkot őrző majmokkal, felmászott és belebújt minden kisházba, átfutott a függőhídon és kipróbálta a lezuhant repülőt, én pedig szívesen tartottam vele.”- emlékszik az édesanya, aki minden szabadidejét gyermekeivel és férjével tölti, akikkel így kerek az élete.

Természetesen a szülinapos köszöntése sem maradhatott el. Volt afrikai torta, gyertya, zene és szurikáta is. Bizsu, a szálloda kabala szurikátája egy tortával érkezett az ebédhez. A kis Adrián kikerekedett szemekkel figyelte. A gyertyát a szülőkkel közösen fújták el.

Az ünneplés vége pedig mi más lehetett volna, mint a csobbanás. Krisztián órák óta a barlangfürdőt emlegette, ahol előző este olyan jót bújócskázott apával.

„Azt játszotta, hogy bebújt az egyik kis kamrába, nekem pedig meg kellett találnom őt. Addig anya az öcsivel úszkált, aki ahhoz képest, hogy először volt ilyen nagy vízben ezt is hősiesen viselte és vidáman csapta a habokat maga körül” – meséli a büszke apuka, dr. Ketskés Norbert.

Forrás: http://www.mediavalogatott.hu

Varga Viktor: „Szó szerint a vízen jártam!”


Varga Viktorról és párjáról Cinthyáról köztudott, hogy szeretik az extrém dolgokat és helyzeteket. Sokszor lepik meg egymást extrém meglepetéssel, ilyen volt Viktor legutóbbi akciója is, amit párjának tartogatott.

„Mindig tudtam, hogy Cinthy nem hisz a varázslatokban és a csodákban. Ezért gondoltam, hogy bemutatok neki egy olyan varázslatot, amitől egy kicsit megváltozik a véleménye. Örültem, hogy világrekorder bűvész barátom, Lui partner volt ebben és közösen készültünk egy olyan dologra, amire tudtommal csak egy ember volt képes, vízen járni” – emlékszik Viktor.


„Gyermekkoromat Velencén töltöttem, sokat nyaraltam az unokatestvéreméknél, ezért javasoltam Luinak a Velencei tavat, ahol minden zugot ismerek, sőt már Cinthyvel is volt közös velencei élményünk együtt járásunk másfél éve alatt. 2012 nyarán úgy gondoltuk, hogy belógunk a Velence Resort szállodába és kipróbáljuk a wellness részleget, átmásztunk a kerítésen, átugrottuk a beléptető kaput és abban a hitben voltunk, hogy simán sikerült bejutnunk a szálloda strandjára– nevet az énekes – természetesen a biztonsági kamerákkal nem számoltunk, amik azonnal mutatták, hogy illetéktelenek voltunk, a szálloda biztonsági személyzete udvariasan megállított és elkísért bennünket a jegypénztárig, ahol megválthattuk a belépőinket.”


Lui és Viktorék ezúttal hivatalosan a főbejáraton érkeztek a Velencei tó legnagyobb négycsillagos szállodájába, ahol miután beavatták az igazgatót a tervükbe, rögtön támogatóra találtak. A nyári élmény után Viktornak megfordult az is a fejében, ha megtanul vízen járni, akkor legközelebb nem kell a kerítést átugrania, ha a szálloda partszakaszán szeretne fürdőzni, csak egyszerűen besétál a vízen.

Cinthyát persze nem sikerült meggyőzni, hogy ez működhet, de Viktor nagy hévvel vágott mezítláb a jéghideg haboknak. Egy csónakból szállt ki egy szál gitárral és indult el kedvese felé, miközben legújabb dalát énekelte. Persze mindez csak és kizárólag Lui segítségével sikerült, aki megbűvölte az énekest, így Viktor mindenre képesnek érezte magát. Sőt még azzal sem törődött, hogy a lábai lefagytak a jéghideg vízben.


„Szó szerint a vízen jártam!- mondja büszkén Viktor –hiszek a csodákban, és az ügyes bűvészekben is. Sajnos Cinthyt nem tudtuk meggyőzni, bár mikor közelítettem felé láttam a szemében a csodálkozást és talán egy szikráját annak is, hogy megingott a szkepticizmusa.”- nevet.

A mutatvány sikerült, a nő nem hitte el, a férfi büszke volt, a bűvész pedig elégedett.

„Viktor jó alany volt, mert hisz a varázslatban és érdeklődik is iránta. Vízen járás titkát is próbálta kiszedni belőlem, de az az én titkom – kacsint Lui, aki Viktor után újabb sztárvendégét keresi meghökkentő varázslataihoz.

Viktor lefagyott lábát a szálloda termálmedencéjébe lógatva tudta csak felmelegíteni, utána viszont eltűntek a világ elől a lakosztályukba, ahol a pezsgővel és gyümölcstállal ünnepelték Viktor újabb képességét, amit azért, egyedül nem mert bemutatni a kedvesének.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával


Világklasszis kézilabdázónk, Görbicz Anita a magánéletben sem tud elszakadni a sporttól. Amikor nem kézilabdázik, és nem párjával tölti idejét, hanem keresztfiával, Noellel és nővérével pihen, akkor sem tudja félretenni a sportot. Pláne úgy, hogy egy világrekord felállítására invitálják, és versenyre hívja ki sógornője, a népszerű énekesnő, Dér Heni.


„A Vincze családban, amelybe mindketten bekerültünk Anitával, mindenki sportol – kezdi Heni- Anita Győrben kézilabdázik, párja Vincze Ottó és az én párom Gábor is a futball világában tevékenykednek a mai napig, igy én sem maradhattam le. Nem akartam szégyent vallani, ezért – bár van személyi edzőm, aki kellőképpen megerősítette az állóképességemet – , úgy gondoltam, hogy egy ilyen rekordkísérlet előtt sokat segíthet, ha Szentgyörgyi Rómeóval is edzek egy kicsit. Romival sokat készültünk állóképességben és erőnlétből, ezért a rekord napjára már úgy éreztem senki sem győzhet le sárkányhajózásban” – nevet Heni –aki Hévízre érve rögtön kis is hívta sógornőjét egy házi versenyre.

Tette ezt úgy Heni, hogy korábban sosem vett kezébe lapátot, és mint megtudta, a mentora,  Rómeó sem diadalmaskodott még ebben a sportágban. A bemelegítés és néhány szakszerű utasítás után már indultak is a hévízi patakra, ahol tavirózsák között várta őket a sárkányhajó.

„Örültünk, hogy hajóra szállhattunk és részt vehettünk a sárkányhajózás hévízi rekordjának felállításában. Mivel egymás ellen kellett eveznünk, ami férfiasan bevallom nagy erőtétel volt még nekem is, gondoltam, na, tessék, lássuk melyik lány a kitartóbb.” – nevet az aerobic bajnokunk.

Heni és Anita egymással szemben vágott neki a lapátolásnak. Anita a tőle megszokott maximalizmussal, nagy erővel bekezdett, Heni viszont tartogatta az erejét és bízott abban, hogy az ő oldalát erősítő Rómeó segítségére lehet.